Час пiдступний не пiйманий злодiй...

Алхимия Чувств Натали
Час підступний
не пійманий злодій
викрадає з живого
життя -
по краплині,
по кожній хвилині
наближає усе
до кінця...
Хоч на мить
я так хочу збагнути
тонку грань
між буттям – небуттям...
як той час із майбутнім
змирити,
той відрізок,
що зветься життям...