бiльш не повернусь...

Алхимия Чувств Натали
ніч така синя,
як у полі волошки,
зорі у небі,
наче зерна у жмені,
місячне сяйво
можна взяти в долоні
і, мов дитина,
бігти до тебе...
бігти так швидко,
щоб дух захопило
і щоб волосся
розплелось з коси...
більш не повернусь
до смутку і жалю -
більш не повернусь,
бо у мене є ти...