як шкода...

Алхимия Чувств Натали
як шкода, що не я
була твоїм коханням,
як прикро, що не першим
і навіть не останнім...
цілунками палали
не мої щоки-губи
і серце в щасті тому
мої не рвало груди...
від радості світились
не мої зорі-очі,
зі мною не ділились
гарячі літні ночі...
не я украла серце
твоє і спокій в тебе,
не снилася тобі -
та ти й не знав про мене...
як шкода, що не я
була твоїм коханням,
як прикро, що не першим
і навіть не останнім...