Смерть...

Димко Дяк
Життя. Родина. Щастя. Діти.
Чого нам можна ще хотіти?
Тільки живи й радій усьому:
Рідній кровинці, власнім дому…

Ураз… іржава розривається струна!
Сум'яття, сльози, гам і враз… труна!
Обік з тобою вже вона нечиста…
Смокче твою "середину" безлисту…