Докажи мне, что любишь...

Димко Дяк
Доведи мені, що любиш,
Пронеси моє тепло через Сибір…
Доведи мені, що любиш,
У блаженну пристрасть ти повір.
Пронеси всю губ вологу,
Ноги в кров купаючи,
Пронеси в руках, в дорозі
Хрестик свій лиш маючи.