Твiй свiт

Димитрик

Світ фантазій – твій світ,
паралелей та мрій,
і вигадок примхливих низка,
дивних вчинків і слів,
незвичайних  дій, -
фантазійного змісту книжка.

Світ ілюзій – твій світ,
хибних вражень й надій,
і омана чуттів побіжна,
перевтілень і снів,
світ уявних подій, -
дим кальяну солодко-ніжний.

Світ казковий – твій світ
творчих злетів й видінь,
і химерних закручень уяви…
Небувалий й прекрасний
таємничий світ твій.
То ж, цікаво, де я в нім?