Слава героям

Анатолий Бойко
Героїв наших ми готові прославляти,
коли державні свята ми святкуем.
Ну а коли скінчаються паради,
ми забуваємо про них завжди.

А забувати ну ніяк не можна,
тому що ми завдячуємо їм.
Тому що винні їм свою свободу,
і те що в батьківщині мир.

Тому давайте в будні пам'ятати,
про подвиг той що нам його несли.
Хочаб тому щоб нам ніколи не пізнаті,
цих горестей та лих війни...