Плаче небо сльозами образи,

Антон Онацько
Плаче небо сльозами образи,
Заливає минулі роки,
Ми розбили наповнену вазу,
Щоб любовні не зникли ривки.

Свою осінь окремо творили,
Осінь сірих обтяжених втрат,
Я без тебе втрачаю всі сили,
Та не можна піти нам назад.

Все пройшло, тільки ти будеш вічна,
У століття любов пронесу,
Втратив розум від дівчини січня,
Не забуду невинну красу.

Не забуду твої особливі
І до болю далекі вуста,
Посміхалася радісно зливі,
І любов твоя ніжна й проста.

І любов твоя, та не до мене
Проростає у душах живих,
Не забуду тих днів я зелених,
Не  забуду хвилин золотих.