долею...

Алхимия Чувств Натали
Всі наші амбіції, погляди, принципи,
партії шахові, ігрища, забавки,
обгортки цукеркові, дійства і фахові
ролі в житті, маскаради, ієрархії...
Хочеться щирого і сокровенного,
такого прозорого, світлого, чистого,
щоб розчинитись душею - без осаду
/гіркого, щемкого, до болю зрадливого/...
Пам'ять минулого - стерлася, випала,
затертою руною, засвоєним досвідом...
нащо шукати сліди журавлинії,
так часто інстинкти бувають шкідливими
самозбереження... Мариться,віриться -
існує гармонія, щастя і таїнство
бути щасливими не від лукавого,
бути любимими... за задумом Господа...
Ти збережи дарунки цнотливими -
від долі приймається з сердечною вірою -
всі випадковості не випадковими,
всі знаки, підказки, бо як говорили б ми
інакше від Бога з приставленим Янголом?
ми надто немудрі, запорошені порохом
зайвих думок і сумнівів, осудом...
те що від Бога - приймається з вірою,
те що від Бога - називається долею...