вдовине...

Алхимия Чувств Натали
коли мені заплачеться ти лиш
не зупиняй гаряче та нестримне -
потоки сліз - ти так іще болиш!
і від кохання серце те не вільне...
коли мені затужиться в ніч цю -
насуне стеля хмарою важкою,
в лещата стіни здушать самоту
й відмовлюсь я,  відступлю від двобою...
запеленай ти тугу та печаль
тугим бинтом хрест-на-хрест через груди;
пече вогнем німий пекучий жаль
й здається ранку більше вже не буде...
змиритись та так гаряче молить -
Господь почує  й в рай небесний прийме...
мою любов, що так іще болить
/убиту на війні/ неначе в прийми...