Фотографуй очима

Натали Кофе
Очима фотографую
Рум'яне призахідне небо,
Легеньку пухку хмаринку,
Що тулиться до вершин...
Я спокій вселенський чую.
Чого ще людині треба?
Для тебе — ця дивна хвилина
Із небом один на один.