Дарую лiто...

Натали Кофе
Дарую літо.
Майже неношене,
Дощиком зрошене,
Сонцем прогріте.

Майже невдягане,
Спекою зморене,
Мріями зоране,
В липень притягнене

З червня спекотного,
Часом сльозливого,
Та не лінивого,
А княжомодного.

Часом застуджене,
Часом здивоване,
Нам подароване,
Долею суджене.
...