Липень

Михаил Гумиров
Добігає липень до фіналу,
Перетне у серпні він межу,
Дев'яносто днів для літа мало,
Я тепло у серці збережу.
Збережу пісень пташиних мову,
Шелест хвиль, могутню стать дубів,
Ніжність слів з тобою світанкових,
І примарних,потойбічних снів.
Все життя - таке просте і сильне,
Де я зріс над побутом і злом,
Де шукав прожити непомильним,
І з тобою - вічним джерелом.