Моя дорога принцеса

Михаил Гумиров
Ти ледве виходиш з кімнати -
Як туга в моїх очах.
Ти  серце моє і присвята,
Володарка у ночах.
Мене угамує над плесом,
На гребнях коханих хвиль,
Моя дорога принцеса,
Родючий на скелях хміль.
Роки і страждання - пір'їнки,
Що не згоряють в вогні
Гордливої вічної жінки,
Намріяної мені.