Дикие Медведики

Убыб
             М                М
           едведь              едведь
        М           медВедь           М
       Е                Е
      Д      мед                мед    Д
      В       В                В     В
      Е                Е
      Д               ЕДЬ               Д
       И                И
        К         Ме       ЕдЬ        К
          И            Дв            И
            Д                Е
               И                И
                К И Е     Т А К      
                СЯКИЕ