Льодьоною хвилею смуток охопив...

Лутченко Виталий
Льодяною хвилею смуток охопив –
Долонею,
Серце не б’ється, мовчить, не співає -
Мов птаха
Душа моя в клітці печалі -
Сумує,
Вмирає
Без тебе, без твого тепла та любові,
Я знаю -
Ти знаєш - без тебе не можу,
Мовчиш,
Ала все одно ти мовчиш, ти німа.
Одна
Ти вирішуєш долю обох...
Не хочу,
Не знаю,
Не буду мовчати -
Зламаю цю кригу
І буду співати
Про те, що ти значиш для мене
І очі
І посмішка ніжна
І голос співочий -
Я хочу,
Я знаю, що буду з тобою -
Ти моє кохання
І доле ти моя.