Нап в-ангели, нап в-люди

Изабелла
Є таке диво на світі
Напів-ангели, напів-люди
Вони – і дорослі, і діти
Живуть серед нас - усюди

Зовні – звичайні люди
Але таємниця ховається в них:
Напів-ангели, напів-люди
Знають усе про всіх

Знають, кому потрібна
Щира усмішка й слово
Бо очі їх золотаво-досвітні
Зігріти усіх завжди готові

Ти пам`ятай – як покличеш
Дивних істот, загадкових
Вони тебе не залишать
У напів-радості, напів-горі

Вони тобі подарують
Світло й любов до життя
Вони часу не марнують
Бо місія у них така –

Охоронцем стояти усюди
Мрій дитячих і дорослих снів
Напів-ангели, напів-люди
Золото вчинків і срібло слів...
14.03.01