В зьми мене силою

Изабелла
Візьми мене силою
Так владно і солодко
Насильно будь милим
Іде від нас молодість

Квітни блакитно і рясно,
Щоб очі спеклись тобою
І тілом своїм дражниш
Такою водою солоною

Ти з`їш мене вірусом
Ти збери мене краплями
Збуди мої пристрасті
У рай ми потрапимо

Та потім ти зникнеш
У буднях далеких і злих
І я сама вже стихну
Забуду про рани свої

Холодно буде без тебе
Буде без тебе крига
І  зникнуть зірки у небі
А я залишуся криком...
05.08.02