Кукушка Огден Нэш

Михаил Лукашевич
The Cuckoo

Cuckoos lead Bohemian lives,
They fail as husbands and as wives,
Therefore they cynically disparage
Everybody else's marriage.

Кукушка

Кукушки – представители богемы.
У них часты семейные проблемы.
Вот почему они не ценят брак
И могут разорить чужой очаг.