То не свiжий з моря вiтер

Валео Лученко
То не - свіжий з моря вітер. То - лиш протяг з підземелля.
Він посохлі, хижі віти не здолає...Чорне скелля заступає вітрам буйним
шлях до нашої Долини, де тонким і надто чуйним вже давно зламали спину
Ну а ті, хто не зігнувся, їх дорога круто в’ється. З тих країв не повернувся
ще ніхто мені здається...