варення неймов рна легк сть буття

Amsterdam
її листи як п"явки - завжди хочеться добавки...

я знову читаю свіжі, кусючі за п"ятки душі рядки, я знову думаю, я знову живу, я знову пишу відповідь...

а сьогодні вона змусила мене задуматися ким я себе бачу...

я не знаю відповіді...

я просто встаю вранці і в ритмі "раз-два-три" біжу по вузеньких доріжках моїх бажань і можливостей, моїх легенд і мрій, моїх спогадів і планів, моїх днів і моїх ночей...

і час від часу мене хвилює це одне простеньке запитання  - що є по-справжньому небанальним?