Це не банально...

Валео Лученко
Коли у місті тисячі каштанів
раптово вибухають літом
Це - не банально...
Коли душа перестає боліти
і крига поміж рідних тане
Це - не банально...
Коли скупії сльози чоловічі
не замикаєш більше в грудях
Це - не банально...