Пострiл у простiр

Amsterdam
Постріл у простір...
День.Порожнеча...
Спокій, як докір...
Досвід. Малеча...

Дослід. Питання,
Поставлене гостро.
Жид. Просихання.
Граф Каліостро.

Форма віршів.
Рими зухвалі.
Виступ без слів.
Скривджені далі.

Очі. Зіблякла
Твоя щока.
Десь нероджена
Плаче дочка.

Музика грає.
Зеленіє трава.

І серце моє.
Вже не палає.

І вже не руда
Твоя голова.

Настрій до дій.
Замки під Львовом.
Все у житті
Відбувається колом.

Просто самотність.
Просто поема.
Просто доцільність.
Просто богема.