Уроки латини Errare humanum est

Wasserman
Помилки властиві людині.
Мені вибачаєш errare,
бо кожному homo-створінню
це наче перепустка в світ.

Чіпляюсь за слово humanum,
та хто з нас учитель латини?
Мoя емоційність постійно
руйнує учбовий процес.

Людині властиво кохати!
Що скажеш ти, це переклавши?
Але ти глузливо провадиш:
Errare humanum est.