З кавовим присмаком чекання...

Алёна Новикова Кочук
З кавовим присмаком чекання
Марную день. Залишу нiч
Думкам, пожовклим вiд бажання
Тихенько прилягти до нiг,

Щоб муркотіти про минуле
Та ластитись, як хитрий кiт.
Я решетом у небеснiм мулi
Вночи виловлюю зiрки,

Щоб засвiтити шлях до хати
Нестиглих та порожнiх мрiй,
Де запах кави, запах м'яти,
Де затишно та сумно скрiзь.

 19.05.03