О женщинax в религиозных семьях. На иврите

Девочка Катя
mi briyat haolam elohim
kah asa shenashim vegvarim
bezhutam halihyot ha shavim
me olam ha tanah mithatnim.
ah mi amar shenashim
rak laledet zrihot yeladim,
uberosh mishpaha ha gvarim
et bnotam lekorban meviim,
hakorban-le shem elohim,
sheoto einam shoalim,
im maskim lehavi et haim
leleidat ugdilat yeladim.