Общество Магнитного Триолета

Общество Магнитного Триолета
Общество Магнитного Триолета – нерелигиозное, неполитическое литературное объединение. Главная цель общества - пропаганда триолета, как литературного жанра.
Членство в обществе как таковое не предусмотрено. Любой, кто пишет триолеты или статьи о триолетах может считать себя членом настоящего общества, рассчитывать на ссылку внизу настоящей странички, рецензию.
Для это просто необходимо оставить здесь рецензию или прислать письмо.

     ---------Общество Магнитного Триолета переходит в Софии----------

-----Обществото на Магнитния Триолет мести своя център в София-----

Обществото на Магнитния Триолет е нерелигиозно, неполитическо литературно обединение. Главната му цел е пропаганда на триолета, като литературен жанър.
Членство в Обществото не е предвидено. Всеки, който пише триолети или статии за тях може да счита себе си за член на това Общество, да разчита на препратка /линк/ в долната част на страницата и на рецензия. За това е необходимо само да оставите рецензията си тук или да я пратите по пощата на е-mail: doro_2003@abv.bg.

Желая Ви успех и творчески пориви! :)