Milhama ve ahi

Девочка Катя
Milhama ve ahi,
Ahoti, milhama,
Ze kol-kah enoshi,
Ze oz'er neshima.

Hem kulam anashim,
Hayalim hem kulam,
Hi ovedet shanim,
Mehonat harugam.

Ze meod meshane,
Mehonot, o adam,
Ein la-hen shum horim,
Ein keev be libam.

Ken, eihpat li mi ze,
Ki ani mevina,
She be gil ha-esre
Haveri-mehona.