Давай погра мо

Мара Рута
ДАВАЙ ПОГРАЄМО

Дитятко кохане!
Іди скоріш до мами –
В іграшки пограємо
І вірші почитаємо.

Діти гратись полюбляють.
Подивись, як вони грають!
У Сергійка є машина –
Наче справжні в неї шини.
У Дмитра – велосипед.
Дмитрик їздить взад – вперед.
Галочка обід готує
І ведмедика годує,
А Тарас , Павло і Христя
Із піску будують місто.
У Оленки є колиска –
Там ляльок вона колише.
Олексійко б’є м’яча.
Сашко грає у «квача»,
З ним Ганнуся, Ярик, Юля.
Оля крейдою малює.
А Настуся, Петрик й Гнат
Разом грають у «театр».
Діти гратись полюбляють
І розумними зростають!
Дитятко кохане,
Йди скоріш до мами!

11.06.2003р