Jerusalem

Светлана Вельковская
 
Erushalaim.

Avanim be ceva lavan,
Anashim shonim baolam.
Hiyuhim, rash ha shuk ve kipot,
Eladim, eladot, agalot,
Aravim im sakin bakisam,
Ehudim - memidbar ba haam.
Tayarim - zer safot meguvan,
Avanim beceva lavan.
Ve harim, hayalim ufrahim,
Shuv nashim ve shuv eladim.
Ve Hakotel' im ha kdusha.
Ir hazoti doma leisha -
Beliba halomot udmaot,
Ba panim rak einaim yafot.
Beliba hi ohevet shalom,
Ah haval' she ze rak halom.