Батькiвщина

Эвелин
Єдине нам дароване життя,
Всі труднощі  ми маємо долати.
Крізь роки ми боролись за буття,
А зараз перед нами волі грати.
Правдиве слово краще серед всіх,
І є у  ньому  нездоланна сила.
Збрехати другу – ось найтяжкий гріх,
Брехня – це зрада, це – душі могила.
В країні нашій мало вже добра,
Але з дитинства мати все ж вчить сина:
“Рости, синочку, і вертай від зла,
тоді з тобою буде Батьківщина!”