Прогулянки м стом

Wasserman
На вечерю буде пустка
на підсмаженій надії
цьогорічного врожаю
в тій місцині за Дніпром,
що поети кличуть раєм...
їм, сердешним, скрізь вдається
вгледіти святую землю
і святих на ній людей.

То є модно - не любити
своє місто і країну,
плакати за братнім словом
і нудитися своїм.
І Північную пальміру
або Білокаменеву
називати своїм домом,
ноги кладучи на стіл.

Яничарська, бл ядь, ментальність.
Найчорнішим серед негрів,
косоокішим за Мао
стане українець враз.
А в своїй країні - бидло!,
дзеркало без відображень,
все чекає на Величність,
щоб лизати їй задок.