Дитинство

Эвелин
Дитинство наше промайне так швидко,
Ніхто не встигне попрощатись з ним.
Усе життя мов на долоні видно,
Але не знаєш, виростеш ти ким.
Коли ростеш – дорослим мрієш стати,
Як виростаєш – зовсім навпаки.
Нам доля має вибір скоро дати.
Шлях далі обираєш тільки ти.
Тож йди та не звертай на стежки,
Вперед іди, і хай тебе хранить
Господь наш Бог. Тобі там буде важко.
Забудь про все. – Запам’ятай цю мить.