Дивись, це- тв й шматочок неба

Сергей Руденко
Дивись, це- твій шматочок неба
Тобі засяяв поміж хмар.
Це лиш тобі і лиш для тебе
Відкрили світ незнаних чар.

Зумій побачити, почути
Все, що призначено тобі.
Вузли своїх думок розплутай,
Не загубися у юрбі,

Яка снує безладним роєм
З метою, але без МЕТИ.
Зумій упоратись з собою
І за юрбою не піти.

Призупинись, поглянь у небо
І ти побачиш поміж хмар:
Це лиш тобі і лиш для тебе
Відкрили світ незнаних чар.