Дмемййп иврит

Стелла Подлубная
дмемййп
дмемййп оъдмк бгшле
едлбм фйцм фйсъ-швм.
дцефйн дъфмае ме елд
рдрйн мждеъ аъ давм
щм дгн… деа оби ма оешйг.
шч цммйн рзшбе ам дзем,
оозйщйн вешме бтъйг:
мшзу, ае лое абп мфем.

дтйчш ма мсбем,
дтйчш ма мсбем,
дтйчш мтемн ма мсбем.

дщоййн – лйфд щм чшчс.
деа оецмз еовйт ме фшс –
шч фсйтд: ае йойрд, ае соам…

дтйчш ма мсбем,
дтйчш ма мсбем,
дтйчш мтемн ма мсбем.