Холод

Plaksa
Ти будеш мОїм
Я буду твОя
Летим над морем
На крилах волі

Безмежне небо
Холодні очі
Лети без мене
Бувай  До ночі

В ночі ти любиш
А ранок збудить
І твоє серце
Уже не любить

В ночі як кішка
Ловлю твій дотик
Холодне ліжко
Холодний подих