Нас дво

Plaksa
Для мене тив вітер
У полі між квітів
Шукаєш одненьку
Квітоньку біленьку

Для мене ти море
У літнюю пору
Народжуєш хвильку
А може і кілька

Для мене ти дощик
Що трави полоще
Малюєш мокренькі
Пейзажі сіренькі

Для тебе я сонце
В твоєму віконці
Тебе я вітаю
Твій погляд шукаю

Для тебе я квіти
І діти і вітер
Без тебе ніхто я
Ми разом Нас двоє