Джордж мередит 1828-1909. ask, is love divine

Лукьянов Александр Викторович
***

Да, Любовь –богиня,
Люди говорят.
И её святыня -
Вздох и влажный взгляд.

Жить ли без рыданий
Нам на склоне лет,
Без любви страданий?
Тысячу раз - нет!


'ASK, IS LOVE DIVINE'

Ask, is Love divine,
Voices all are, ay.
Question for the sign,
There's a common sigh.

Would we, through our years,
Love forego,
Quit of scars and tears?
Ah, but no, no, no!