Зламаним олвчиком

Plaksa
Зламаним олівчиком
На зім'ятому папірчику
Пишу банальні віршики.
Пробачте, перебільшую..

Олівчик просто сточений,
Папір - конспект замучений,
У віршах тема звужена,
А рифми не порушено.

Заточеним олівчиком
У конспекті змученім
Про кохання віршики
Знову й знову пишу я