Послушай

Денис Совранский
Я скажу тебе слово, быть может, по-русски
Я скажу тобі слово, а може воно
стане ехом їого українським. Вино –
этикетку сменив, не меняется вкусом!
“Я  п'янію від тебе!” и «Я пьян от тебя!» -
это просто глотки из того же бокала!
Полюбило ли сердце, або ж покохало:
залишаеться в серці незмінним Ім'я!
Те Ім'я, що повторює в кожному стуку!
Эта сердца простой, но древнейший язык.
І нехай розмовляти на ньому не звик,
я скажу! Положи мне на грудь свою руку!