Калка

Plaksa
Можливо то не ти,
Можливо не вгадала.
І як мені нести
Все те, що я забрала.

Всю тугу, всю печаль,
Всю тишу моєй ночі,
розбитий той хришталь
Душі, як ти наврочив.

Я думала, це - доля,
Я думала - навіки...
Боротьба з тобою
Скінчилась, Я - каліка