И я исчезну... Good-Bye, by Elton John

Юрий Зет Грин
Good-Bye
Elton John

And now that it's all over
The birds can nest again
I'll only snow when the sun comes out
I'll shine only when it starts to rain

And if you want to drink
Just squeeze my hand
And wine will flow into the land
And feed my lambs

For I am a mirror
I can reflect the Moon
I will write songs to you
I'll be your Silver Spoon

I'm sorry, I took your time
I am the poem that doesn't rhyme
Just turn back the page
I'll waste away, I'll waste away,
I'll waste away, I'll waste away…
I'll waste away, I'll waste away…

* * * * *

Итак, все кончено…Вновь
Птицы могут гнезда вить.
Я снегом выпаду лишь на восходе солнца
Я засвечу лишь если станет дождик лить.

Сожми ладонь мою,
Коль хочешь пить,
И хлынет н'а землю вино
И моих агнцев напоит.

И раз я – зеркало,
Я отражать могу Луну,
Тебе я песни напишу
Я стану 'оберегом твоим.

Прости меня, я отнял твое время,
Я "нерифмующееся" стихотворение…
Страницу только вспять перелистни –
И я исчезну, и я исчезну,
И я исчезну, и я исчезну,
И я исчезну, и я исчезну…

лето 91