Зимно

Wasserman
Це майже надзвичайно - відчувати
те марево від справжньої краси.
Замріяна стою серед кімнати
і думаю - чи зможу пригадати
я музику закоханих часів.
Коли співали меблі і кришталь,
шпалери ритмом огортали стіни,
мугикала мелодію постійно
на таці порцеляну філігрань...
А кавові краплини на столі
межують з білим шовком парафіну...
і десь дощить...Мовчіть. Мовчіть!
Підступна старість...Зимно...зимно...