Всмiхнiться

Wasserman
Все было бы хорошо, если БЫ оно было...
Винни

На їх перфекційне "keep smiling!" -
одвічним - "не Ваша собача...!"
ні справа ні зліва, сьогодні
я хочу відбутись сама...
Від"їхати потягом в місто
шипляче, як ляська вимова:
przyjechac, почути - "przepraszam,
всміхніться! фотограф чека"...

Перукою радість зігріє
знеможені риси обличчя -
не можу я більше терпіти!
Мені остогидлі слова!
"Чекайте на потяг на смузі,
чекайте на пташку зі скельця,
чекайте на диво, панянко!
І посміхніться! Раз, два..!"

Накресливши дірку на мапі,
привчаю себе розуміти,
що все було б добре, якби ж то,
воно принаймні було.
Належати іншому часу,
належати іншій людині...
І хто нас тепер зрозуміє?
Не я. І вже певно не ти.