Galatea

Athena
What does your muse look like, my friend?

A path predetermined, straight, defined
I followed it devoid of dreams,
And then a light pierced through my blinds
In his caress, I tore life's seams.

My angel's wings are roughly sewn.
Gray moonlight lights his stormy path
Galatea - like I live reborn.
"He mouldeth fates" - his epitaph.