Колискова укр

Твоя Ольга Кораблева
                моему Максиму

Місяць з-за хмари тихесенько вийшов,
Нічку приніс на ріжку.
Спи, мій маленький, а я поколишу,
І казку тобі розкажу.
Хай в сон твій прийде добра фея-чаклунка,
Торкнеться малих оченят,
І буде від неї тобі подарунком
Доля щаслива твоя.
Завтра прокинешся з сонечком гожим,
Що на світанку встає,
Спи, мій хороший, хай зло не тривожить
Ні сон, ні сердечко твоє.
Виростеш втіхо моя синьоока,
Мчатиме думка до зір,
Йди по житті тильки впевненим кроком,
Все в тебе вийде, повір.
Щастя моє у маленькій колисці,
Як тебе вчити, й чого?
Щоб простелились яскраво і чисто
Миті дитинства твого.
Зайчик мій сонячний, спи, любий міцно,
Сил набирайся у сні,
Ми з татком хочем, щоб завтра і вічно
Очі сміялись твої.
Місяць з-за хмари тихесенько вийшов,
Нічку приніс на ріжку.
Спи, мій маленький, а я поколишу,
І казку тобі розкажу.