моему неизвестному читателю

Данаил Петров Досев
и вот курю я в ход недоумев
Horn-DaneMark Or IsLend...

пока pora

-r lir'uf mfjckd rp'epkd l .dxkdjd===
        шрйдй

и всичко  изчезна потъна в лайната
    цитат
голаголети ест правилний глагол от первого спрежения с
индоарийского происхода
         предположение

morose-мъроуз-мрачен следобед-сумерки после обед
пеи-наставление

голаголети е правилен глагол от първо спрежение с индо
арийски произход

конечно  шучу
буду опрятно одет и не буду
компроментировать vas

буду -улыбатьса
буду уплачивать счет
только не думайте что
беззабоченбогач

molest modest monk учусь англ.
w'wia dkh.= втасал

втасал=вспыхнул  девчонка ,мылая

w'woek    учуден