Чекаю на тебе

Tina
Чекаю на тебе! не знаю вже скільки столітть?
Блукаю по світу, бо більше нікого не треба.
В душі моїй вогник маленький свічою горить,
Я вірю - зустріну тебе! бо чекаю на тебе...

Чекаю на тебе! пусте, що згубились слова,
Що висохли сльози, що хмарами вкрилося небо.
Пусте, что ночами не можу заснути сама,
Не гасне надія моя, бо чекаю на тебе...

Чекаю на тебе! хай кажуть, тебе не знайти.
Ти прийдешь і гілкою стукнеш в віконце до мене.
Питати не буду, бо знаю, що будеш це ти,
А більше нікому не буть, бо чекаю на тебе...