Просто

Kristi
І просто, і просто... Купальських ночей провокація,
Розмив цинік-дощ вже "вчорашнього"  дня натюрморд,
Темніє... так ніжно міняються декорації...
Печаль моя в римі розлилась в форматі Word

Написано. Вилито. Криком і словом. Агонія -
Останнього звуку, що виб"ється з рими рядків,
Цей звук - лиш душа... Дощова підвечірня симфонія
Навіює чари у тайну купальськіх снів
***
Немудра... Мені було тісно завжди в слові "добре"
А "мати" міняла на "знати", ілюзія вічних знань!
Неначе факір на сопілці виманює звуками кобру
Ця ніч із душі вириває всі тайни моїх бажань!
 
Вже скоро... А  Windows завис і душа як в облозі,
І небо нічне в хмарах чорних - жорстокий етюд
Я вийду назустріч тому, хто до мене в дорозі,
І голосом в небо і в ніч просто крикну "Я ТУТ!"
***