Танц

Терещенко
Заспіваймо пісню разом,
похитаєм головою трішки,
для картинки ще й тазом,
поки не підігнуться ніжки.
Танцювали до упаду всі,
навіть що й не вміють,
хлопці помінялися в лиці,
а дівчата зразу мліють.
Заспівали знов еМСі,
закрутили якісь осі.
І туди і сюди вертяться,
хто б не хотів до них дістаться?
Усе то щастя покінчалось,
в вухах позакладалось
і от апаратуру позбирали,
еМСі додому повтікали.
І лиш хлопці та дівчата чекають,
на увазі лиш одне знають,
до cлідуйчих танців веселих,
піднімають за то келих.